![]() |
|
Miejsce na oświadczyny - Wersja do druku +- Forum ślubne - magicznyslub.pl (http://magicznyslub.pl) +-- Dział: Ślub (/dzial-slub-5) +--- Dział: Obrączki (/dzial-obraczki-18) +--- Wątek: Miejsce na oświadczyny (/temat-miejsce-na-oswiadczyny-20) |
Miejsce na oświadczyny - sandralublin - 04-21-2013 10:22 AM Jakie jest najlepsze miejsce na oświadczyny? Kiedy wiemy, że to już jest ten czas aby to zrobić? Kiedy wybrać najodpowiedniejszy moment na oświadczenie się ukochanej? A może opiszecie swoje przygody z tym związane? RE: Miejsce na oświadczyny - mloda899 - 05-11-2013 03:55 PM Hmm moje oświadczyny jak każdej kobiety były wyjątkowe. Mój przyszły mężuś oświadczył mi się w parku. Wiedziałam że to zrobi ale nie wiedziałam kiedy. Wtedy nałożył mi piękny pierścionek zaręczynowy i wręczył duży bukiet czerwonych róż. Później wybraliśmy się na romantyczną kolację do jego domu którą sam przygotował. Było cudownie. RE: Miejsce na oświadczyny - monikazab - 07-06-2015 01:39 PM Ja też spodziewałam się swojego dnia zareczyn i nawet wiedzialam kiedy to będzie, tzn kilka dni przed jak oznajmił mi że idziemyy na kolacje do restauracji. Pierścionek znalazłam pod talerzykiem
RE: Miejsce na oświadczyny - zosiaosiejuk - 07-07-2017 06:19 PM Każde miejsce jest wyjątkowe dzięki oświadczynom RE: Miejsce na oświadczyny - kamil543 - 07-08-2017 08:29 AM a co z tymi miejscami _______________________ detektyw warszawa |