![]() |
|
Bielizna ślubna - Wersja do druku +- Forum ślubne - magicznyslub.pl (http://magicznyslub.pl) +-- Dział: Ślub (/dzial-slub-5) +--- Dział: Moda ślubna (/dzial-moda-slubna-11) +--- Wątek: Bielizna ślubna (/temat-bielizna-slubna-41) |
Bielizna ślubna - Ulcia-xx - 05-12-2013 11:43 AM Odnośnie bielizny ślubnej dla Panny młodej. Wszystko odnośnie biustonoszy, gorsetów, pończoch, rajstop, fig, szortów, stringów, itd. Co będzie najlepsze? Co jest najwygodniejsze? A jak to było u Was? RE: Bielizna ślubna - bambi77 - 01-19-2017 08:36 PM Mnie osobiście skusiła bielizna damska na kinga.com.pl - nie szukałam typowo ślubnej, ale ładnej, stylowej a zarazem seksownej i właśnie taką tam znalazłam no i nie musiałam przepłacać za nazwę "bielizna ślubna"
RE: Bielizna ślubna - NaSlub_pl - 03-10-2017 11:41 AM Sama musisz dopasować bieliznę ślubną która Ci się spodoba oraz w której będziesz czuła się wygodnie, wiadomo iż całość musi pasować do siebie kolorystycznie więc w grę wchodzi raczej biel. RE: Bielizna ślubna - fitnesska - 07-12-2017 02:04 PM Przede wszystkim taka, w której dobrze się czujesz ![]() ________________________________________________________- trec ashwagandha cena |