Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wholesale College Hockey Jerseys
Autor Wiadomość
jiuwo23 Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 116
Dołączył: Jan 2020
Reputacja: 0
Post: #1
Wholesale College Hockey Jerseys
Question: 1

Many companies have very large groups of physical servers in a central location. Which of the following describes those large groups of servers?

A. IBM mainframes
B. Remote distributed processing
C. zBX
D. Server farms


Answer: D


Question: 2

Which of the following is the most common business application mainframe workload?


A. Batch and online transaction processing
B. Printing and distribution processing
C. Backup and archiving processing
D. Restoration and recovery processing


Answer: A


Question: 3

In addition to the zOS and zVM operating systems Cheap College Hockey Jerseys , which of the following operating systems run on IBM System z excluding zBX?


A. Windows, Linux on z, zTPF
B. AIX Cheap College Football Jerseys , zVSE, Linux on z
C. Windows, Linux on z Cheap College Basketball Jerseys , AIX
D. zVSE, Linux on z, zTPF


Answer: D


Question: 4

Which of the following describes the major difference between and FICON or ESCON channels?


A. ESCON channels are faster Cheap College Jerseys , FICON channels are slower
B. ESCON channels use hard copper connections, FICON channels use fibre connections
C. ESCON channels are more secure than FICON channels
D. FICON channels have higher capacity than ESCON channels


Answer: D


Question: 5

IBM mainframe offers specialty processors (zIIP, zAAP Wholesale Jerseys , SAP and IFL). Which of the following accurately describes a function of one of these specialty processors?


A. zAAP processors automatically turns off unnecessary computing components.
B. IFL is used by a Linux LPAR or Linux on zVM
C. zIIP processors automatically run high priority jobs first
D. SAP processors are specially tuned to run the SAP application suite


Answer: B


Question: 6

Which of the following mainframe technologies requires a coupling facility?


A. CTC ring
B. Shared DASD
C. Parallel Sysplex
D. zAAP


Answer: C


Question: 7

Which of the following can identify a base software component?


A. Message format
B. Software update list
C. System log routing table descriptor
D. Three characters in message identifier


Answer: D


Question: 8

A system z architecture has two kinds of physical storage. There is central storage and auxiliary storage. Access to central storage is _________.


A. multi-synchronous
B. asychronous
C. synchronous
D. duplexed


Answer: C


Question: 9

The range of virtual addresses that zOS can assign to a user or separately running program is called a(n) ___________ space.


A. Virtual
B. Physical
C. Address
D. Mapping


Answer: C


Question: 10

The subset of an address space鈥檚 pages in central storage at a given time is known as the ________.


A. Virtual set
B. Address set
C. Working set
D. Central set


Answer: C

Total Views: 67Word Count: 726See All articles From Author



Are you a traveler who is on the look out for the best and the liveliest North Cyprus holidays? Are the one who wants to have a lovely time with family members, friends, colleagues etc? If really so then do not just simply wait. Go for the best North Cyprus holiday package and get your dreams turned into a beautiful reality.


Book your Cyprus flight for all your Cyprus holidays.


Enjoy each and every moment of your summer or winter holidays by booking your north Cyprus flight. You can have the choice to book any cheapest northern Cyprus flight. If you book your Ercan flight then you will have the opportunity to save a lot of your money as well. Many of those who do not get Ercan air flight tickets go for Larnaca flights. Even such travelers will not have the difficulty as there can be cars Cheap Jerseys , right out of the air port to pick you and take you to North Cyprus.


All inclusive holiday deals


Book your holidays to north Cyprus anywhere from UK, Holidays from Manchester etc


Two beautiful North Cyprus places to be visited during every holiday in Northern Cyprus


If you have never been to this beautiful island then you would know of what beauty of nature can be. If you have ever visited northern Cyprus then you would surely have to come know of what nature can have and what it can offer to its lovers. Kyrenia and Famagusta are the two places where the visitors find happiness. Because of the presence of so many historical places here, these two cities Wholesale College Baseball Jerseys , brimming with the exuberance of beauty, never fail to grasp the attention often tourists who would like to spend their holidays with a bit of change every time.


Are you going for the first time to North Cyprus?


If YES then this info is for you.


Book your Northern Cyprus Ercan flight. (Look for the best tour operator in UK)


Even if you do not get an Ercan flight then you can still have the chance to go for Larnaca flight (the distance from the Larnaca airport and Northern Cyprus is not much. You can easily reach here by hiring a car from there.


Looking for the hotels, after reaching northern Cyprus can prove to be difficult.


If you can book your North Cyprus hotel earlier Wholesale College Hockey Jerseys , or much before you come to Northern Cyprus then it would be good.


Your choice for the hotel in North Cyprus is much more depended upon the place you would love to stay in. There are various places here like Kyrenia, Famagusta etc.


Wh. Cheap Jerseys China Cheap Jerseys Online Cheap Hockey Jerseys Cheap NHL Jerseys Free Shipping Cheap NBA Hats Free Shipping Wholesale Jerseys Wholesale Shirts Wholesale Hoodies Wholesale NFL Hats Wholesale NBA Hats
05-14-2020 03:30 AM
Znajdź Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości